Groot Koerkamp
De Echte Bakker

Notelaar-met-groot-in-smaak

Notelaar

Proef de verrassende smaak van de Notelaar! Mals brood gevuld met geroosterde hazelnoten, rozijnen, stukjes suiker en een vleugje mokka

Puur Antoon! Walnotenbrood

Puur Antoon! Walnotenbrood

Desembrood gaat heel lekker samen met walnoten. Zeker gecombineerd met rozijnen en een vleugje gember. Samen is het een feestje om  te eten. Tip: Smaakt heerlijk met roomboter en met hartig beleg.

Ontbijtgraantjes

Ontbijtgraantjes

De speciale Ontbijtgraantjes van Puur Antoon.

De enige vorm van zoetstof of suikers die wij toevoegen zijn pure honing en gerstemout.Gerstemout ontstaat door gerstekorrels die tot ontkieming zijn gebracht, waarbij het aanwezige zetmeel wordt omgezet in natuurlijke suikers). Daarna worden de korrels geroosterd en tot gerstemoutstroop verwerkt door toevoeging van water.

Zonder extra toevoeging van zout en gemaakt (sommige soorten) van Biologische rozijnen. De granberries zijn licht gezoet met rietsuiker. De toegevoegde noten worden eerst op lage temperatuur in onze oven geroosterd tot ze lekker knapperig zijn.

Diverse van onze Ontbijtgraantjes zijn glutenarm en er zijn Vegan varianten in ons assortiment.

Klik hier voor meer info

Koolhydraatarme Desemkrackers

Koolhydraatarme Desemkrackers

Lekker bewust eten, daar sluiten onze Koolhydraatarme Desemkrackers perfect bij aan. Door ons unieke recept bevatten deze Krackers maar één E nummer; Appelzuur. Door het zeer lange rijsproces krijgen de Krackers een smaak en brosheid die uniek is.

De tweede variant van onze Koolhydraatarme Desemkrackers is de Kaaskracker. Kaas bevat geen koolhydraten. Daardoor blijven ook deze Krackers lekker koolhydraatarm. De kaas die op de Krackers zit is al net zo uniek als de Kracker zelf. Biologische kaas van ERF1.

Klik hier voor meer info

Desembrood

Desembrood

Desembrood maken wij in meerdere soorten. Wat alle soorten gemeen hebben is de herkomst van het meel, dat komt van molen de Lelie uit Ommen. Molenaar Anton Wolters maalt voor ons meel van tarwe, rogge of spelt. Dit voldoet aan onze eisen van kwaliteit en lokaal geproduceerd.

Klik hier voor meer info

Allergenen specialist

Beste Brood E nummervrij

‚Äč
Ons Beste Brood is het brood in ons assortiment waarbij de grondstoffen met een E nummer vervangen zijn door een variant zonder de E nummers. Kom proeven in onze winkels of bestel in onze webshop en overtuig u zelf dat het nog steeds heel erg lekker brood is.

 

Het Beste Brood  

Lactosevrij specialist

Al ons grootbrood is lactosevrij!  Wij streven er naar om in onze bakkerij zo puur natuurlijk mogelijk te produceren. Aan ons wit-, bruin- en volkorenbrood voegen wij geen moutmeel toe voor de kleur en smaak. Geharde of transvetten zitten er ook niet in! Wij gebruiken al jaren Zuivere zonnebloemolie voor de malsheid van ons brood. 

Ons Desem al meer dan 25 jaar oud

In het kader van het kan altijd beter hebben wij onze desem aangepast. In al onze brooddegen voegen wij een deel desem toe.  Waarom desem toevoegen? Desem geeft brood meer smaak, geur, betere malsheid en langere versheid.

Wat is desem eigenlijk?

Desem is de basis van alle processen van gisting. Het verschil met gist? Gist geeft een gecontroleerde werking, desem is een spontane gisting. Als bakker kun je met gist je processen sturen, met desem stuurt het rijsproces de bakker. De natuur is dan de baas. Door het langere rijsproces heeft het brood meer smaak en ook een knapperige korst. en.... in die korst zit de meeste smaak. proef zelf!

 

 

Suikerbrood

Ons Suikerbrood is helemaal Lactosevrij, E nummervrij, eivrij gebakken. Wat er nu in ons Suikerbrood zit? Daar maken we geen geheim van. Tarwebloem, roggebloem, zout, gist, zonnebloemolie, desem, suikerstukjes en kaneel. Meer zit er niet in. Geen Fries suikerbrood maar Antoon's suikerbrood. kom proeven hoe aandacht smaakt !

Groot Koerkamp, De Echte Bakker

Klaas Fuitestraat 19
8281 BX Genemuiden
0383855803
0383856137