Groot Koerkamp (Genemuiden)
De Echte Bakker

Klein brood

Een lekker zacht wit puntje of een lekkere harde bol met maanzaad, uiteraard maken wij alles zelf in onze eigen bakkerij. Lekker klein brood, zoals het smaken moet!

Zachte Witte Bollen / Puntjes

Elke dag gaan de Zachte Bollen zo vanuit de bakkerij naar onze winkels. De grondstoffen van onze Zachte Bollen geven onze broodjes hun lekkere smaak en malse eeteigenschappen. Speciaal voor onze bolletjes bestellen wij grondstoffen die uit België komen. En, heel belangrijk voor de smaak en de malsheid is onze Desem. 

Hieronder vindt u de declaratie van de Witte Bollen/Puntjes

Zachte Bruine Bollen

In onze Bruine Bollen hebben wij 60% van de witte tarwe bloem vervangen door volkoren tarwemeel. Dat maakt deze bol niet te zwaar maar lekker te combineren met zowel zoet als hartig.

Hieronder vindt u de declaratie van onze Bruine Bollen

Zachte Bruine Bollen met decoratie

In onze Bruine Bollen hebben wij 60% van de witte tarwe bloem vervangen door volkoren tarwemeel. Dat maakt deze bol niet te zwaar maar lekker te combineren met zowel zoet als hartig. Per 6 bolletjes zijn er 2 met sesamzaad, 2 met maanzaad en 2 met roggevlokken versierd.

Hieronder vindt u de declaratie van onze Bruine Bollen met decoratie

Zachte Speltbollen

Het is een hele bolleboos, onze Zachte Speltbol. Bereid van alleen Speltmeel, en ook nog eens lactosevrij. Dit bolletje dankt zijn malsheid aan de toevoeging van onze eigen roggedesem en zonnebloemolie. Dus voor de liefhebbers van Spelt valt er lekker te varieren.

Hier vindt u de declaratie van de Zachte Speltbollen.

Krentenbollen

Vol met krenten en rozijnen! Voor de echte liefhebbers is een Krentenbol de hele dag door lekker. Zo zonder iets er op, of met wat roomboter. Maar ook de combinatie van een fruittig zoete Krentenbol met een plak kaas of vleeswaren is bijzonder en lekker.

Hieronder vindt u de declaratie van onze Krentenbollen.

Rozijnenbollen

Vol met zongerijpte rozijnen! Voor de echte liefhebbers is een Rozijnenbol de hele dag door lekker. Een Rozijnenbol smaakt wat zoeter dan een Krentenbol. Dat komt omdat krenten zuurder zijn dan rozijnen. Zo zonder iets er op, of met wat roomboter is een Rozijnenbol al heel lekker. Maar ook de combinatie van een fruittig zoete Rozijnenbol met een plak kaas of vleeswaren is bijzonder en lekker.

Hieronder vindt u de declaratie van onze Rozijnenbollen.

Muesli Broodjes

Een specialiteit met veel noten en vruchten. Het deeg voor onze Mueslibroodjes wordt gemaakt van meergranenbrood. Dus, er zitten al lekker veel granen en zaden in het deeg. Voor de malsheid gebruiken wij zonnebloemolie en, onze eigen roggedesem. Hierdoor zijn de Mueslibroodjes lactosevrij. De vulling die moet wat lekkerder zijn. Daarom doen wij er geroosterde cashew noten, hazelnoten, walnoten, abrikozenstukjes en rozijnen. Al met al een heel knap roodje, dat Mueslibroodje.

Hieronder vindt u de declaratie van het Mueslibroodje.

Spelt Rozijnenbollen

Het is een hele bolleboos, onze Spelt Rozijnenbol. Bereid van alleen Speltmeel, en lekker veel rozijnen, ook nog eens lactosevrij. Dit bolletje dankt zijn malsheid aan de toevoeging van onze eigen roggedesem en zonnebloemolie. Dus voor de liefhebbers van Spelt valt er lekker te varieren. 100 % Spelt en Rozijn!

Hier vindt u de declaratie van de Spelt Rozijnenbollen.

Zachte Witte bollen

.

Groot Koerkamp (Genemuiden)

Langestraat 10
8281 AL Genemuiden
0383855803
0383856137