Groot Koerkamp (Genemuiden)
De Echte Bakker

Belegde broodjes & Snacks

Hartige Snacks

Hartige Snacks

Warme snacks

Lekkere trek of gewoon even iets voor tussendoor? Bij ons kunt u terecht voor diverse heerlijke warme snacks, zoals pizza, kaasbroodjes, saucijzenbroodjes enz. Dit is nog maar een kleine greep uit veel meer lekkere snacks, allemaal met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Onze hartige trots met gehakt van de Keurslager

Het saucijzenbroodje is onze hartige trots. Bros roomboter bladerdeeg, een likje fijne mosterd en vers bereid gehakt. Voor het gehakt gaan wij naar de
vakman die verstand heeft van lekker vlees: Keurslager van de Weg. Onder ideale omstandigheden in zijn slagerij maakt hij voor ons mager half om gehakt. En ook het kruiden van het gehakt doet hij voor ons. Zoveel vakmanschap dat proef je!

Zoete Snacks

Zoete Snacks

Trek in iets zoets? Probeer dan eens één van onze zoete snacks. Enkele van onze specialiteiten zijn: Deense krakelingen, roompuntjes, gelderse bol, choco roombroodje, koffiebroodje, pecanbroodjes, kaneelsnack, fruitbolletje, roomcroissant en het spijsrondje.

Belegde Desembroodjes

Belegde Desembroodjes

De smakelijkste belegging voor uw maag

Ons assortiment biedt u de keuze uit 5 verschillende Desembroodjes. Waarom Desembroodjes? Allereerst om de smaak! Een lekkerder broodje kunnen wij niet bakken. Met de Desembroodjes gaan wij back to basic. Meel, water, zeezout, olijfolie, zuivere desem en heel lang laten rijzen, dit voor de meeste smaak. Desembroodjes hebben geen taaie korst zoals dat wel kan gebeuren met een een krokant broodje. Het model van onze Desembroodjes is wat platter dan gewone broodjes. Dan hoef je niet zo'n grote mond te hebben met het opeten. Aan u de keuze uit de verschillende broodjes, en uit ons gevarieerd aanbod aan beleg. Smakelijk eten, en lekker genieten!

Groot Koerkamp (Genemuiden)

Klaas Fuitestraat 19
8281 BX Genemuiden
0383855803
0383856137