Groot Koerkamp (Genemuiden)
De Echte Bakker

Krokante broodjes

Witte Harde Bollen

Witte Tijgerpuntjes

Witte Harde Sesambollen

Korenrijk Bollen

Een broodje met veel pit(ten). Granen en zaden wel te verstaan. Samen 11 soorten in een wit broodje. 30% van de witte bloem is vervangen door de granen en zaden. Dus met recht; Wit met Pit!

GildeKorntjes

De Donkerste bol van Nederland! GildeKorn is een van onze populairste broodsoorten. Volkoren, donker en toch lekker luchtig. Van dat recept maken wij onze GildeKorntjes. Een knapperig broodje dat naar meer smaakt.

Maisbol

Niet zomaar mais maar een Gilde Maisbol! Goed is niet gauw goed genoeg. Daarom hebben wij als Echte Bakkers ons exclusieve Maisbrood. Maisbrood meel royaal gevuld voor brood met en onderscheidende byte.

Kampioentje

Ons Kampioentje heeft wat gemeen met WaldKorn of het Donker WaldKorn. Hiervoor gebruiken wij ons eigen recept, geen mix of kant en klare grondstoffen. Een knapperig broodje met een speciale korst van meegebakken zaden en granen.

Pompoenbroodje

Pompoenbroodje met een verantwoordde samenstelling en erg lekker! Lang alles komt niet door onze strenge selectie. Ons Pompoenbroodje smaakt erg lekker zonder veel allergene grondstoffen.

Kornkrust

De naam verraad de Duitse afkomst van dit stevige broodje. De lekkere volle smaak komt door het mout aroma. 

Speltbol krokant

100% Speltmeel gemalen uit de zuiverste speltrassen in ons Harde Speltbroodje. Er zijn net als bij appels heel veel soorten in het graan dat spelt wordt genoemd. Dinkelberger Rotkorn is een van de zuiverste spelt soorten die er is. En van dat Spelt wordt het meel gemalen waarmee wij werken.

De declaratie van deze bol vindt u hiernaast. 

Speltbol krokant

Verder in ons assortiment...

  • maanzaadbollen
  • pistoletjes
  • witte bollen met maanzaad of sesamzaad
  • knipkadetjes

Groot Koerkamp (Genemuiden)

Langestraat 10
8281 AL Genemuiden
0383855803
0383856137