Groot Koerkamp
De Echte Bakker

Roggeknar

Roggeknar

Een ding is zeker; een plak Roggeknar vult! Het is compact brood lekker als verantwoord tussendoortje, of bij de maaltijd. Bij een kaasplank is roggeknar een smakelijke aanwinst. Zoals u van ons gewend bent hebben wij de Roggeknar gebakken zonder toevoeging van melk of lactose.

De declaratie van de roggeknar staat hier.

Suikerbrood

Suikerbrood

Lactosevrij, E nummervrij en maar twee allergene grondstoffen; de gluten uit tarwe en rogge. Verder niets dan smakelijk genieten. Je zou haast denken dat het niet kan, maar met ons vakmanschap en doorzettingsvermogen is het gelukt om na veel proefbakken dit unieke Suikerbrood uit de oven te halen.

Pompadour

Pompadour

Het kan echt! Smakelijk genieten zonder melk of lactose, en, zonder E nummers. Pompadour, stevig rijk gevuld meergranen brood. Pompoen, zonnebloemzaden, lijnzaad, gierst, rozijnen en speciale kaneelsuiker stukjes. Lekker op elk moment, en ook met een plakje kaas heel mmmm.

Notelaar-met-groot-in-smaak

Notelaar

Proef de verrassende smaak van de Notelaar! Mals brood gevuld met geroosterde hazelnoten, rozijnen, stukjes suiker en een vleugje mokka

Lentestoet-met-logo-groot-in-smaak

Lentestoet

Een stevige bol die bol staat van de vulling! Deeg met daarin veel rogge voor extra malsheid, en gevuld met krenten, rozijnen en stukjes papaja.

De Lentestoet is E nummervrij en lactosevrij

20140918-Krentenwegge-Rozijnenstoet-met-groot-in-smaak

Krentewegge

Onze echte zware jongen is de Krentewegge. Hierin zit twee keer zoveel vulling verwerkt dan in gewoon Krentenbrood. Krentewegge wordt in porties van 3 plakken verkocht.

Groot Koerkamp, De Echte Bakker

Klaas Fuitestraat 19
8281 BX Genemuiden
0383855803
0383856137